Om medlemskapet | CSR Västsverige
  1. CSR Västsverige
  2. Om medlemskapet

Om medlemskapet
på CSR Västsverige

Att jobba med hållbar verksamhetsutveckling kan vara en utmaning. Därför finns vi på CSR Västsverige.

Hos oss får medlemmar från näringslivet, offentliga verksamheter, ideella föreningar och akademin chansen att träffas, utbyta erfarenheter och inspirera varandra i sitt arbete med hållbar utveckling. I medlemsavgiften ingår även stöttning och rådgivning i det strategiska hållbarhetsarbetet, ämnesfördjupning och kompetensförsörjning.

Låter det som något för dig? Skriv upp dig på vår intresselista så återkommer en av våra projektledare till dig  med mer information. (Du förbinder dig inte till något, och vi lovar att inte dela vidare dina uppgifter till någon annan.)


Som att få tillgång till en extra hållbarhetsavdelning – från 340 kr per månad!

Genom att bli medlem får du och dina kollegor exklusiv tillgång och inbjudningar till medlemsmöten, nätverksluncher och konferenser. Varje år genomför vi ca 30 arrangemang för våra medlemmar, med allt från seminarier och nätverksluncher till kurser och konferenser.

*Medlemsavgiften debiteras på årsbasis, utgår från verksamhetens storlek och inkluderar alla medarbetare i organisationen. Idéburna organisationer får alltid rabatt. CSR Västsverige debiterar inte moms. Läs mer här.

Strategiskt hållbarhetsarbete & vägledning

CSR-verkstad

Få fördjupad förståelse och konkreta verktyg för att utveckla ert strategiska hållbarhetsarbete. Workshopen är på tre halvdagar och utgår från Agenda 2030 och de globala målen. Inklusive nuläges-, hållbarhets-, intressent- och väsentlighetsanalys.

Hållbarhetsgenomlysning

En kartläggning och nulägesanalys av din verksamhet utifrån de tre dimensionerna av hållbarhet. Få översikt över befintliga aktiviteters påverkan på miljö och samhälle, och råd kring era viktigaste utvecklingsområden framåt.

Pep-talks

En timmes rådgivning i strategiskt hållbarhetsarbete. Bolla idéer, funderingar, utmaningar och möjligheter som just er verksamhet står inför, och få råd och stöd för att komma vidare.

Ämnesfördjupning & kompetensförsörjning

Fokusgrupper

Vi har under 2024 två fokusgrupper – Hållbarhetsansvarig och Hållbara inköp.
Se vår kalender för mer information och datum!

Digital utbildningsplattform

Hur integrerar man hållbarhetsarbetet i resten av organisationen? I vår digitala utbildningsplattform kan både chefer och medarbetare gå kurser, se webbinarier och ta del av e-learning inom hållbarhetsområdet.

Jag vill veta mer!

Skriv upp dig här så kontaktar en av våra projektledare dig  med mer information. (Du förbinder dig inte till något, och vi lovar att inte dela vidare dina uppgifter till någon annan.)

Kostnad för medlemskap

Idéburna organisationer: 4000 kr

Andra verksamheter:
1-9 anställda: 4000 kr
10-99 anställda: 8500 kr
100-249 anställda: 13 500 kr
250-499 anställda: 20 000 kr
500+ anställda: 27 000 kr

Medlemsavgift per 12 månader, eventuell uppsägning måste ske 3 månader innan ny fakturaperiod.

*CSR Västsverige debiterar inte moms

Jag vill bli medlem direkt!

Välkommen! Fyll i formuläret sen påbörjar vi on-boarding.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.