1. CSR Västsverige
  2. Vi förstärker vårt team

Projektledare till CSR Västsverige

Lockar det dig att jobba för ett av Sveriges största och främsta nätverk för hållbar verksamhetsutveckling? CSR (Corporate Social Responsibility) Västsverige växer i takt med att medvetenheten ökar om att samhället står inför stora utmaningar ekologiskt, ekonomiskt och socialt som vi alla måste vara med och lösa. Vi stärker nu vårt team av hållbarhetsexperter med ytterligare en projektledare som brinner för affärer och samhällsansvar. Du kommer få en nyckelroll i att utveckla erbjudandet till våra befintliga medlemmar samtidigt som du arbetar aktivt med att rekrytera nya medlemmar genom vårt prisvärda och attraktiva erbjudande som genererar kompetensutveckling, konkreta verktyg, nätverk och inspiration.

CSR Västsverige är ett av Sveriges mest spännande och välskötta hållbarhetsnätverk med en bred medlemsbas från privata näringslivet, offentlig och ideell sektor samt akademin. Visionen är ett Västsverige där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen. Företag och andra verksamheter har en avgörande roll i att tackla de samhällsutmaningar vi står inför. Denna medvetenhet ökar för varje dag och mitt i denna transformation står CSR Västsverige och hjälper till att få omställningen att hända.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos oss kommer du få stort ansvar och goda möjligheter att vara med och utveckla vårt medlemserbjudande som är vår kärnverksamhet. Du ansvarar för enskilda delar av vårt erbjudande bestående av seminarier, kurser, inspirations-föreläsningar, rådgivning och fokusgrupper. Du kommer även bli en viktig medspelare där vi tillsammans arbetar med medlemsrekrytering, processledning, dokumentation och analys. Konkreta arbetsuppgifter är:

  • Planera, organisera och genomföra medlemserbjudandet i form av kompetens-utvecklingsprogrammet (seminarier, kurser, föreläsningar, rådgivning etc)
  • Utbilda i hållbar utveckling
  • Processleda grupper
  • Rekrytera nya medlemmar och bedriva medlemsvård
  • Omvärldsbevakning och verksamhetsutveckling
  • Utveckla strategiska samarbeten
  • Kommunikation och administration

 

Din profil

Du har ett antal års erfarenhet av praktiskt och/eller strategiskt hållbarhetsarbete och är väl förtrogen med att driva projekt. Du är van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har troligen en högskoleexamen inom områden som berör miljömässig, social eller ekonomisk hållbarhet. Det är meriterande om du har arbetat med deltagarstyrda metoder och processledning.

Som person är du positiv, engagerad, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du har en tydlig inre motor att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du drivs av att utveckla, utvecklas och nå högt uppställda mål. Du har hög social kompetens och kan röra dig i olika miljöer och knyta nya bekantskaper på ett enkelt och otvunget sätt. Du är lyhörd för befintliga och potentiella medlemmars behov och är serviceinriktad i kontakten med dem.

CSR Västsverige som arbetsgivare

CSR Västsverige är kanske Sveriges mest spännande och välskötta hållbarhetsnätverk. Vår vision är ett Västsverige där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen. Företag och andra verksamheter har en avgörande roll i att tackla de samhällsutmaningar vi står inför. Denna medvetenhet ökar för varje dag och mitt i denna transformation står CSR Västsverige.

Vi arbetar på våra medlemmars uppdrag att ytterst stödja och hjälpa dem utveckla hållbara verksamhetsmodeller. Med detta följer ett ansvar att kunna förstå, utmana och inte minst ta tillvara på de möjligheter det ligger i att hundratals verksamheter samlas runt en gemensam insikt – att affärer och samhällsansvar går hand i hand.

Arbetsplatsen präglas av engagemang, tillit, respekt och resultat. Här gillar vi att ha roligt på jobbet. Medarbetarna kännetecknas av professionalitet och lyhördhet, förmåga att snabbt ta till sig information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi ställer upp och hjälper varandra när det behövs. Du kommer att arbeta från flera av CSR Västsveriges arbetsplatser i Västra Götaland och Halland.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.