Nätverksträffar

Medlemmar i CSR Västsverige får tillgång till ett nätverk av företag och organisationer där utbyte av erfarenheter står i centrum. I nätverket kan er verksamhet hitta nya samarbeten som driver innovation, affärsutveckling och hållbarhet framåt. Läs mer om vårt utbud för nätverksträffar här nedan.

Nätverksluncher

Våra nätverksluncher är ett sätt för medlemsorganisationer att mötas, knyta nya kontakter och lära av varandras utmaningar och lösningar. Det serveras god vegetarisk lunch och ges mycket tid för samtal vid borden. Lunchen avslutas vanligtvis med en kort kunskapshöjande presentation, ofta i samarbete med medlemmar.

Medlemsgrupp på LinkedIn

Nå andra medlemmar i CSR Västsverige, gå med i vår grupp på Linkedin!
Behöver du någon att fråga om konkreta tips? Har din verksamhet spännande evenemang på gång som du vill bjuda in till? Har ni gjort något som blev riktigt bra eller något som inte alls funkade men som du vill dela med dig av lärdomar och erfarenheter från? Hör av dig till föreningens medlemmar på LinkedIn!

CSR Forum

CSR Forum är vår egna stora konferens och den självklara mötesplatsen för hållbarhet i Västsverige. Konferensen ger dig som deltagare chans att byta erfarenheter av både utmaningar och lärdomar med andra verksamheter som är intresserade av hållbarhet. Mötesplatsen CSR Forum ger dig inspiration och kunskap och öppnar dessutom upp för hållbara affärer.

Medlemsförmån

Två platser ingår i medlemskapet, fler platser går att köpa till (både för medlemmar och icke medlemmar) för 1995 kr.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.