Intresseanmälan | CSR Västsverige
  1. CSR Västsverige
  2. Intresseanmälan

Intresseanmälan

Att jobba med hållbar verksamhetsutveckling kan vara en utmaning. Därför finns vi på CSR Västsverige.

Hos oss får medlemmar från näringslivet, offentliga verksamheter, ideella föreningar och akademin chansen att träffas, utbyta erfarenheter och inspirera varandra i sitt arbete med hållbar utveckling. I medlemsavgiften ingår även stöttning och rådgivning i det strategiska hållbarhetsarbetet, ämnesfördjupning och kompetensförsörjning.

Låter det som något för dig? Skriv upp dig på vår intresselista så återkommer en av våra projektledare till dig  med mer information. (Du förbinder dig inte till något, och vi lovar att inte dela vidare dina uppgifter till någon annan.)

Som att få tillgång till en extra hållbarhetsavdelning – från 250 kr per månad!

Genom att bli medlem får du och dina kollegor exklusiv tillgång och inbjudningar till medlemsmöten, nätverksluncher och konferenser. Varje år genomför vi ca 50 arrangemang för våra medlemmar, med allt från seminarier och nätverksluncher till kurser och konferenser.

I medlemskapet ingår även rådgivning och kompetenshöjande aktiviteter, så som:

*Medlemsavgiften debiteras på årsbasis, utgår från verksamhetens storlek och inkluderar alla medarbetare i organisationen. Idéburna organisationer får alltid rabatt. CSR Västsverige debiterar inte moms. Läs mer här.

Strategiskt hållbarhetsarbete & vägledning

CSR-verkstad

Få fördjupad förståelse och konkreta verktyg för att utveckla ert strategiska hållbarhetsarbete. Workshopen är på tre halvdagar och utgår från Agenda 2030 och de globala målen. Inklusive nuläges-, hållbarhets-, intressent- och väsentlighetsanalys.

Hållbarhetsgenomlysning

En kartläggning och nulägesanalys av din verksamhet utifrån de tre dimensionerna av hållbarhet. Få översikt över befintliga aktiviteters påverkan på miljö och samhälle, och råd kring era viktigaste utvecklingsområden framåt.

Pep-talks

En timmes rådgivning i strategiskt hållbarhetsarbete. Bolla idéer, funderingar, utmaningar och möjligheter som just er verksamhet står inför, och få råd och stöd för att komma vidare.

Ämnesfördjupning & kompetensförsörjning

Tematiserade arbetsgrupper

Få råd och stöttning av andra som befinner sig i samma sits som du. Under 2023 faciliteterar vi fyra arbetsgrupper inom följande teman: Hållbara näringskedjor, Ny som hållbarhetschef, Arbetsmarknadsintegration och Hållbarkommunikation.

Digital utbildningsplattform

Hur integrerar man hållbarhetsarbetet i resten av organisationen? I vår digitala utbildningsplattform kan både chefer och medarbetare gå kurser, se webbinarier och ta del av e-learning inom hållbarhetsområdet.

Jag vill veta mer!

Skriv upp dig här så kontaktar en av våra projektledare dig  med mer information. (Du förbinder dig inte till något, och vi lovar att inte dela vidare dina uppgifter till någon annan.)

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.