PRESSMEDDELANDEN

3 december 2018: CSR Västsverige söker en projektledare

CSR Västsverige – Sveriges största sektoröverskridande hållbarhetsnätverk – söker en erfaren projektledare som brinner för affärer och samhällsansvar. Du blir en del av en grupp hållbarhetsexperter som tillsammans skapar goda förutsättningar för våra medlemmar att utveckla strategiskt hållbarhetsarbete.

 

Läs hela annonsen här.

 

Ansök senast den 31/12, skicka CV och personligt brev till ansokan@csrvastsverige.se

 

 

20 november 2018: Ung västsvensk hållbarhetstalang
Anna Simmons är projektledaren på CSR Västsverige som utsetts till en av Sveriges 33 främsta hållbarhetstalanger, 33 år eller yngre. Hon driver på och sätter agendan för hållbarhet på ett föredömligt sätt.

 

Det är tidningen Aktuell Hållbarhet som uppmärksammat Anna Simmons hållbarhetsarbete. Priset delas ut den 20 november på ett talangmingel i Stockholm hos tankesmedjan FORES. Anna kommer att medverka som en av hedersgästerna.
– Fantastiskt roligt för CSR Västsverige. Stort grattis och tack för ett bra arbete, din drivkraft och engagemang Anna, säger Johanna Stakeberg, verksamhetschef CSR Västsverige.
– CSR Västsverige har utvecklats till att bli Sveriges största sektorsöverskridande hållbarhetsnätverk och det är våra medlemmar som ytterst är kansliets uppdragsgivare och det är klart fantastiskt roligt att vårt proffsiga kansli även får utmärkelse och erkännande, så som Anna fått idag. Vi gläder oss alla med henne, säger Johanna Stakeberg.

 

Aktuell Hållbarhets motiveringar
Hela listan ”33 hållbarhetstalanger under 33”

 

Länkar till hög- och lågupplösta bilder med bildtexter för fri publicering men ni måste ange fotografens namn. (Observera att det är bilderna på Anna Simmons och
eventuellt Johanna Stakeberg som det gäller.)

Högupplösta bilder
Lågupplösta bilder

Karin Hagberg, projektledare, Anna Simmons, projektledare, och Johanna Stakeberg, verksamhetschef CSR Västsverige. Foto: Fredrik Sundqvist
Johanna Stakeberg, verksamhetschef CSR Västsverige. Foto: Fredrik Sundqvist
Anna Simmons, projektledare CSR Västsverige. Foto: Fredrik Sundqvist

 

Kontakt