SEMINARIER MED WORKSHOP

En av CSR Västsveriges mest uppskattade former för kompetensutveckling är våra seminarier med worlshops. Genom väl insatta föreläsare belyser vi intressanta och aktuella hållbarhetsfrågor. Seminarierna är källor till kunskap och inspiration samt utmärkta tillfällen att knyta nya kontakter.

 

Våra populära seminarier består av en öppen kunskapsfördjupande del och en medlemsexklusiv del för dialog och erfarenhetsutbyte. Här får du utöka din kompetens och förståelse inom angelägna ämnen.

 

  • Del 1 Kunskapsfördjupning: Under ca 1-1,5 timme lyssnar vi till intressanta föreläsare som ger dig olika perspektiv och infallsvinklar kopplat till ett särskilt ämne. Denna del är öppen för alla, medlemmar såväl som icke-medlemmar.

 

  • Del 2  Dela erfarenheter för att inspirera och lära: Vill du diskutera innehållet i dagens seminarium med föreläsarna? Eller med andra företag och organisationer? Under ca 1 timme får du möjlighet att med andra deltagare fördjupa dina insikter. Denna del är endast för medlemmar i CSR Västsverige.

 

Vem riktar sig seminarierna till?
Seminarierna passar dig som vill fördjupa dina kunskaper inom aktuella ämnen. De lämpar sig även för dig som söker möjligheter för erfarenhetsutbyte med andra organisationer, branscher och sektorer. Inga förkunskaper krävs.

 

Kostnad
Del 1 är kostnadsfri och öppen för alla.
Del 2 ingår i medlemskapet i CSR Västsverige. Mer information om medlemskapsförmånerna.

 

Datum och anmälan
För mer information om datum och anmälan, se vår Kalender. 

Seminarier_webben-300x187[1]
IMG_2034