SEMINARIER MED WORKSHOP

En av CSR Västsveriges mest uppskattade former för kompetensutveckling är våra seminarier med worlshops. Genom väl insatta föreläsare belyser vi intressanta och aktuella CSR-frågor. Seminarierna är källor till kunskap och inspiration samt utmärkta tillfällen att knyta nya kontakter eller fördjupa befintliga relationer med andra CSR-intresserade.

 

Våra populära seminarier består av en öppen kunskapsfördjupande del och en medlemsexklusiv del för dialog och erfarenhetsutbyte. Här får du utöka din kompetens och förståelse inom angelägna ämnen.

 

  • Del 1 Kunskapsfördjupning: Under ca 1-1,5 timme lyssnar vi till intressanta föreläsare som ger dig olika perspektiv och infallsvinklar kopplat till ett särskilt ämne. Denna del är öppen för alla, medlemmar såväl som icke-medlemmar.

 

  • Del 2  Dela erfarenheter för att inspirera och lära: Vill du diskutera innehållet i dagens seminarium med föreläsarna? Eller med andra företag och organisationer? Under ca 1 timme får du möjlighet att med andra deltagare fördjupa dina insikter. Vi testar nya metoder och verktyg – allt från enklare frågekort till brädspel. Denna del är endast för medlemmar i CSR Västsverige.

 

Vem riktar sig seminarierna till?
Seminarierna passar dig som vill fördjupa dina kunskaper inom aktuella ämnen. De lämpar sig även för dig som söker möjligheter för erfarenhetsutbyte med andra organisationer, branscher och sektorer. Inga förkunskaper krävs.

 

Hur väljs ämnena?
Seminariernas ämnen utses genom en digital omröstning som skickas ut via CSR Västsveriges nyhetsbrev. Vill du vara med och påverka vad det är som lyfts? Skriv upp dig sändlistan för CSR Västsveriges nyhetsbrev via csrvastsverige.se för att inte missa röstningen.

 

Vad, utöver kunskap, ingår?

  • Möjlighet att knyta värdefulla kontakter
  • Ekologisk och vegetarisk frukost
  • Material efter seminariet (exempelvis tips på vidare läsning, initiativ och inspiration)

 

Kostnad
Del 1 är kostnadsfri och öppen för alla.
Del 2 ingår i medlemskapet i CSR Västsverige. Mer information om medlemskapsförmånerna.

 

Datum och anmälan
För mer information om datum och anmälan, se vår Kalender. 

Seminarier_webben-300x187[1]
IMG_2034