NÄTVERKSLUNCHER

Vi gillar lunch och vi älskar CSR-case, så kombinationen kan inte annat än att bli fantastisk. En typisk nätverkslunch innehåller 3-5 korta presentationer (á 5 min) där medlemmar berättar om lärdomar och framsteg som de har gjort inom CSR-området. 

 

Nätverksluncherna erbjuder konkreta tips och idéer, fördjupade relationer med andra medlemmar samt en smarrig måltid – allt på samma gång. Exemplen som lyfts kan handla om allt från införandet av vegetariska måndagar och initiativ som främjar jämställdhet på arbetsplatsen till framtagandet av hållbarhetsredovisningar och strategiska samarbeten som gynnar en positiv samhällsutveckling.

 

Vem riktar sig nätverksluncherna till?
Nätverksluncherna passar dig som vill knyta kontakter med andra medlemmar i CSR Västsverige, samtidigt som du får möjlighet att lyssna på goda exempel inom CSR – eller själv vara den som delar med sig av lärdomar och framsteg.

 

Vill du vara den som ”står på scen”?
Alla medlemmar i CSR Västsverige är välkomna att anmäla sitt intresse till kansliet för att dela med sig av erfarenheter. Klicka här för att ladda ned ansökningsformuläret.

 

Vad ingår?

  • Konkreta CSR-case
  • Möjlighet att knyta värdefulla kontakter med medlemmar i CSR Västsverige
  • Ekologisk och vegetarisk lunch

 

Kostnad
Nätverksluncherna ingår i medlemskapet i CSR Västsverige. Mer information om medlemskapsförmånerna.

 

Datum och anmälan
För mer information om datum och anmälan, se vår Kalender.